Channel / Account Manager
Stockholm

Vi stärker vårt Norden säljteam och söker nu en hungrig och driven Channel / Account Manager till vårt Norden team med placering på vårt Stockholmskontor som är fint beläget på St. Eriksgatan/Kungsholmen med utsikt mot kanalen. Vill du vara med på vår resa och hjälpa oss bygga långvariga relationer och affärer med våra distributörer, partners och slutkunder? Som Channel/ AM på Clavister så kommer du arbeta nära våra distributörer, delta i införsäljning och relationsbyggande mot såväl befintliga som nya partners och kunder, du driver och stödjer affärerna och är en strategiskt viktig del av säljteamet.

Viktiga egenskaper är affärssinne, utåtriktad och relationsbyggande.

Primära arbetsuppgifter

  • Arbeta med våra distributörer och återförsäljare
  • Samarbeta med viktiga kundkontakter i syfte att hantera kundrelationen, identifiera nya möjligheter och sälja Clavisters produkter och lösningar.
  • Analysera kundbehov och identifiera nya projekt och potentiella möjligheter genom att engagera sig med flera nivåer i kundorganisationen.
  • Arbeta med att skapa intresse och försäljning av Clavisters produkter och tjänster genom arrangera och delta i olika kundevent.
  • Proaktivt arbeta med att bygga relationer, identifiera nya möjligheter och sälja Clavisters produkt och lösningsportfölj.
  • Bidra till att Norden teamet överträffar uppsatta mål på försäljning och kundnöjdhet.
  • Bidra till att generera försäljningsmöjligheter till våra partners.

Utbildning och erfarenhet

  • Relevant universitetsutbildning är meriterande men inte ett måste.
  • Ett par års erfarenhet av försäljning inom IT sektorn, helst inom nätverkssäkerhet.
  • Erfarenhet att arbeta med distributörer och partners

Vem är du?

Du har god erfarenhet av försäljning till större kunder, partners och distributörer, du har även ett stort intresse för nätverkssäkerhet och besitter förmågan att effektivt och trevligt kommunicera med kunder. Som person är du lösningsorienterad, självgående och utåtriktad med god organisation och planeringsförmåga. Du har en bevisad förmåga att leverera mot satta mål och budget. Eftersom vi vänder oss till kunder i Sverige och Norge är det nödvändigt att du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.Erfarenheter och kontakter från den Norska marknaden är meriterande.

Vilka är vi?

På Clavister lever vi efter våra värderingar. Därför beskriver vi i vår vision & mission vad vi strävar efter; både för våra kunder och anställda.

Vår Vision är en kommunicerande värld som bygger på förtroende och säkerhet. Vårt uppdrag är att leverera god kontinuitet genom cybersäkerhetslösningar för kunder som vill kommunicera och skydda affärskänslig information och sitt rykte.

Vi erbjuder globala utmaningar, möjligheter och ett team av kollegor som drivs av samarbete och känslan av att ingenting är omöjligt!

Våra medarbetare gör företaget och är viktiga för vår långsiktiga framgång, därför ser vi deras hälsa, utveckling och välbefinnande som vår högsta prioritet.

Denna tjänst rapporterar till säljchef Norden och utgår från Clavisters kontor på St.Eriksgatan 63, Stockholm, för ytterligare information gällande tjänsten eller Clavister, vänligen kontakta vårt People & Culture team på people.culture@clavister.com.

Still interested?

Fill out the application form now!

Application Form