Clavister tecknar avtal med ny distributör i Tjeckien med fokus på “Unified Communications” och operatörssegmentet

ÖRNSKÖLDSVIK, SVERIGE. 2018-10-31

Clavister, en ledande leverantör av högpresterande cybersäkerhetslösningar, tecknar avtal med Atlantis, en välrenommerad tjeckisk distributör inom området “Unified Communications”. Atlantis kommer att erbjuda Clavisters lösningar till sitt partnernätverk i Tjeckien och övriga Centraleuropa. Deras verksamhet omfattar nätverksinfrastruktur, datacenter och säkerhetslösningar med ett starkt nätverk av partners som inkluderar tjänsteleverantörer, systemintegratörer och specialist-återförsäljare.

"Tack vare vår nya distributör Atlantis höga kompetens inom området och deras befintliga affärsnätverk har vi en stark partner som kan förmedla våra lösningar till CSP-segment, säger John Vestberg, VD och koncernchef för Clavister. "Vi ser fram emot att påvisa styrkan med Security By Sweden och våra övriga konkurrensmässiga fördelar. Tjeckien och Slovakien är intressanta marknader som passar väl in i vår kanalexpansion och tillsammans med vår partner Atlantis är vi övertygade om att vi hittat ett vinnande koncept, säger Vestberg.

"Clavisters teknik och innovationer är det våra återförsäljare letat efter. Vi är övertygade om att vi kommer att nå stora framgångar tillsammans i Tjeckien med omnejd", säger VDn för Atlantis, Pavel Vrzák, bestämt.

Läs mer om Clavisters kanalprogram, klicka här

https://www.clavister.com/partners/#channel-partner-program

För mer information vänligen kontakta:

john.vestberg@clavister.com

Om Clavister

Clavister är sedan mer än 20 år en ledande europeisk cybersecurity- leverantör med säte i Sverige. Bolaget har kunder i mer än 150 länder inom områdena communication service providers (CSP), managed security service providers (MSSP), samt inom publik och privatsektor. Aktien Clavister Holding AB, är noterad på NASDAQ First North.

Mer information finns på www.Clavister.com