In times of COVID-19 connect and protect your business and employees securely – here is how

DI 5G VIRTUAL CONFERENCE

Loading Events

« All Events

DI 5G VIRTUAL CONFERENCE

November 5

€4.995

Nu lanseras nästa generations mobilnät 5G i Sverige

Den fortsatta utvecklingen och transformationen till ett mer uppkopplat och digitaliserat samhälle ställer krav på ett mer kraftfullt, snabbt och stabilt nät. 5G har varit på gång under ett antal år, men nu blir det verklighet.

Det nya snabba nätet kommer förutom transportera stora mängder data även ha möjlighet att hantera flera uppkopplade enheter parallellt, vilket öppnar upp för nya användningsområden och innovationer.

Nu kommer t.ex fjärrstyrda och självgående transporter samsas med avancerade funktioner inom industrin, utan risk för sämre och långsammare uppkoppling. Vad innebär den den nya infrastrukturen med 5G för dig och dina kunder?

5G tar ett kliv till en ny nivå och är nästa steg för näringslivet med helt nya möjligheter. För dig som arbetar strategiskt är det viktigt att förstå hur 5G kommer förändra och effektivisera, skapa affärsnytta och vilka steg du behöver ta för att inte bli omsprungen av dina konkurrenter.

Dagens Industri arrangerar för andra året 5G – språnget mot framtidens affär. I år blir det en digital heldagskonferens 4 november som kommer ge dig kunskap om vad 5G är och hur det kommer förändra och möjliggöra nya affärsmodeller och partnerskap.