Ny Clavister E10-order från Canon ITS driver fortsatt momentum i Japan

2018-06-15

Örnsköldsvik, Sverige, 14 juni 2018. Clavister, en ledande leverantör av högpresterande säkerhetslösningar, meddelar att Canon IT Solutions, en viktig samarbetspartner på den japanska marknaden, har lagt ytterligare en order på Clavisters E10-produkter, värd ca 1,7 miljoner SEK. E10-produkterna, vilka utgör Clavisters snabbast växande produktgrupp, kommer att användas av Canon IT Solutions kunder inom ett flertal olika områden.  

Ordern visar på ett fortsatt förtroende för Clavister och Clavisters produkter från den japanska marknaden, vilken är en av Clavisters fokusmarknader. Ordern ska också ses som resultatet av ett bra samarbete mellan två bolag. “E10:an är en fantastisk säkerhetsprodukt, speciellt för tjänsteleverantörer som behöver en kraftfull produkt med hög prestanda och som är lätt att distribuera. Den tillgodoser många av våra globala kunders behov och vi har stora förhoppningar kring fortsatt ökande volymer framgent”, säger John Vestberg, VD och koncernchef på Clavister.  

För mer information om den här pressreleasen kontaktas:
John Vestberg, President and CEO
john.vestberg@clavister.com

Om Clavister

Clavister är en ledande leverantör av informationssäkerhetslösningar för fasta, mobila och virtuella nätverk. Clavister erbjuder små och medelstora företag, telekomoperatörer och leverantörer av "Cloud"-lösningar, marknadsledande säkerhetslösningar mot dagens säkerhetshot.