Framtidens cybersäkerhet

Connect.Protect

Endpoint Security är det nya ekosystemet för skydd

“ZERO-DAY” SKYDD

Signaturbaserat skydd kombinerat med Artificiell Intelligens skyddar dina ”end points” mot både känd och okänd skadlig kod.

CLOUD BASED MANAGEMENT

Cloud Based Management säkerställer att implementering och hantering av alla dina ”end points”, oavsett hur många eller var i världen de befinner sig blir enkel och effektiv.

DATASKYDD

Inbyggt läckageprevention (DLP) säkerställer att GDPR-policyn följs och att känslig data inte äventyras.

LÄR MER OM ENDPOINT

Clavisters Multi Factor Authentication låter oss komma in och håller andra ute

SKALBAR LICENSIERING

Vår licens och affärsmodell är baserad på antal användare, vilket betyder att den växer i samma takt som din organisation.

SNABB DISTRIBUTION

Clavister MFA-servern är otroligt lätt att installera. Faktum är att de flesta kunder kan komma igång med stark autentisering inom en timme.

SMART INTEGRATION

Clavister MFA är perfekt integrerad med Clavisters Nästa generations brandväggar, speciellt när man använder ”One Touch”-applikationen.

LÄS MER OM MFA

IP-reputation stoppar hot mot ”perimetern”… innan de når nätverket

UPPTÄCKTA HOT

IP-reputation är en av de datakällor som beräknas av Webroots ”User Reputation Scoring Engine” för att analysera användarbeteenden och utvärdera användarens avsikt, ett kraftfullt vapen för att upptäcka och åtgärda inkommande hot

KONTEXTUELL KORRELATION

Predictive Threat Intelligence hjälper till att skydda mot okända attacker genom att korrelera skådespelare (webbadresser, IP, filer och mobilappar) med andra i en “skuld för associering” -modell.

PRESTANDAOPTIMERING

Eliminera filtreringsförfrågningar från IP-adresser som är kända för att vara “dåliga”, så att nätverksflödet är optimerat och robust.

LÄS MER OM IP REPUTATION

Kontakta oss! Det tar bara någon minut

KONTAKTA OSSFIND RESELLER