Security by Sweden

Vikingarna är här för att skydda oss

Clavister är ett svenskt cybersäkerhetsföretag som tror att robust nätverkssäkerhet är vad alla ska ha. Med ett ekosystemtänkande,både virtuellt och fysiskt, skyddar vi kontinuiteten och ser till att våra kunder har det bästa i klassens säkerhet för att skydda mot det växande hot. Vi kan ha handlat svärd för kod men behåller fortfarande vår vikinganda som tror att det bästa cyberförsvaret är ett starkt säkerhetsbrott.

#NoBackDoors

För några år sedan blev världen medveten om att vissa regeringar använder avancerade övervakningsprogram för att spåra medborgare runt om i världen, dels för ”landets säkerhet” men också för att spionera på företag. Ett av de mest chockerande fakta som kom fram, var att många leverantörer av säkerhet på internet var medverkande i denna verksamhet genom att placera “bakdörrar” i deras kod, för att ge myndigheter och andra organisationer tillgång till kunddata.

Så är inte fallet på Clavister. Vi har en strikt #Nobackdoor-policy, vilket innebär att vi följer svenska integritetslagar som säkerställer att vi uppfyller kravet att inte avslöja kunddata eller placera ”bakdörrar” som skulle kunna användas i bevakningssyfte. Dessutom är vilken kund som helst välkommen att besöka vårat huvudkontor, där de kan granska vår källkod, för att med egna ögon se att det vi påstår är fakta. Ett erbjudande som få säkerhetsleverantörer på marknaden erbjuder.

LADDA NED WHITEPAPER (EN)

Skydda ditt verksamhet med Clavister’s bästa cyber säkerhet

Läs vår Enterprise Security Use-Case Guide och lär mer om hur Clavister kan skydda just ditt verksamhet från cyber attacker.

LADDA NED VÅRT USE CASE GUIDE (EN)

Resurs effektiva från grunden

I Sverige gillar vi vår mysiga kultur: liten, intim och mycket välstrukturerad. Tänk mjuk belysning, ett tänt ljus och en kopp kaffe en vinternatt. Hur spelar det ut sig i teknik? I fallet med Clavister kommer det ut som ett extremt välutvecklat mjukvaruutbud, som byggdes av oss själva från grunden utan att använda någon arvskod. Det har två tekniska fördelar.

Ett, det betyder att vi är fria från många av de problem angreppsytor som andra baskoder drabbas av, vilket gör att vår kod inte kan påverkas av några av de mest aggresiva attackerna som Heartbleed och andra.

Två, det ger ett mycket litet OS-paket, en som är otrolig resurseffektivit. Det gör att Clavister kan distribueras i COTS-hårdvara med fantastiska resultat eller i vårt virtuella erbjudande, som en säkerhet VNF ​​som använder en kärna istället för två eller tre som andra leverantörer skulle erbjuda.

Liten, nätt och mycket kraftfull – lite som en Porsche – det är Clavisters OS.

Kontkta oss! Det tar bara en minut

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE (EN)KONTAKTA OSS