Events

Loading Events

Past Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

November 2022

Scada Säkerhet

2022-11-08 - 2022-11-09
Stockholm

SCADA – HUR KAN VI MÖTA DET VÄXANDE CYBERHOTET? I takt med att IT- och OT-system går mot ökad integrering blir också hoten mot våra samhällsviktiga verksamheter och infrastruktur både fler, allvarligare och mer sofistikerade. Lägg därtill de ökade geopolitiska spänningarna i vårt närområde och den ökande risken för statsunderstödda cyberangrepp. Sällan tidigare har SCADA-säkerhet varit så aktuellt som nu – men det är en stor utmaning att komma fram till en bra strategi för den egna verksamheten. Hur ska…

Find out more »

Dagens Samhälle

2022-11-16
Odenplan 7A Stockholm, Sweden + Google Map

Digitalisering i offentlig sektor 2022 Konferensen Digitalisering i offentlig sektor är mötesplatsen för beslutsfattare inom den offentliga sektorn. Under konferensen lyfter vi utmaningarna och möjligheterna som digitaliseringen bär med sig. Clavister och PhenixID kommer vara där och prata om varför det är viktigt med Europeiskt säkerhet specielt i offentliga sektor.

Find out more »

December 2022

Säkerhetsdagarna

2022-12-06

Certezza anordnar årligen Säkerhetsdagen, ett event som genom åren växt till ett av Nordens största inom området informations- och cybersäkerhet. Vårt mål är att Säkerhetsdagen skall belysa dagens och morgondagens utmaningar och att ni som deltagare skall känna att Säkerhetsdagen är en dag väl värd att investera i.  

Find out more »
+ Export Events